Sok szeretettel köszöntelek! Varga Péterné Strasser Tímea vagyok, két felnőtt gyermek édesanyja,  Miután kirepültek a gyerekek a családi fészekből maradt időm és energiám arra hogy valami olyan kézműves technikát keressek ami különleges, nem szokványos, és amit szívvel-lélekkel tudok csinálni, keresés közben találkoztam a nemezelés technikájával, amit az első pillanatban megszerettem, már több éve tart ez a szerelem. Mind a vizes nemez készítés, mind a tűnemezelés közel áll hozzám. Sokféle stílust kipróbáltam, de gyermeki lelkemnek és a természet szeretetének köszönhetően  elsősorban gyermekszoba dekorációkat, gyermekjátékokat készítek. Nagy örömmel mutatom be és tanítom ezt a csodálatos technikát. Célom hogy ugyanolyan kézműves technika legyen mit a manapság divatos kötés, horgolás..


Youtube videócsatornámon és facebook oldalamon találsz több videót az általam készített termékekről, készítési technikáról.

Sopronban élek és alkotok, Sopron gyönyörű, inspiráló város, igazi különleges. régies hangulattal. 

Média megjelenés:

Sopron TV készített velem a Lapozó című műsorában egy interjút (még Timirilla néven ez volt az álomnemez előtt a vállalkozás neve), ebben az interjúban elmesélem mik voltak az első lépéseim a nemezelés irányába.